Να στείλετε μήνυμα
aboutus

Top Beauty Equipment Co., Ltd

Top Beauty Equipment Co., Ltd Top Beauty Equipment Co., Ltd Top Beauty Equipment Co., Ltd Top Beauty Equipment Co., Ltd Top Beauty Equipment Co., Ltd
1 2 3 4 5
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες: MBS
Αριθμός Υπαλλήλων: 50~100
Ετήσιες πωλήσεις: 250-300
Ιδρύθηκε Έτος: 2012
Εξαγωγή pc: 90% - 100%
Περίπου εμείς
Εισαγωγή

Η τοπ ομορφιά είναι ο κύριος κατασκευαστής της αισθητικής και της φυσικής μηχανής στην Κίνα.

Ο κύριος ανεφοδιασμός EMSCULPT, 5D HIFU, Tecar RF, Shockwave, Velashape, ect επεξεργάζεται ποιες στη μηχανή χρήσεις για το πρόσωπο που ανυψώνει, αδυνάτισμα σωμάτων, ανακούφιση πόνου σωμάτων.

 

έχουμε τις άριστες ομάδες (ομάδα beautician κλινικής δοκιμής δημιουργική και ώριμη επαγγελματικής και υπομονετικής πωλήσεων ομάδα ομάδων σχεδιαστών και μηχανικών, ) ποιοι εστιάζουν στη ανάπτυξη προϊόντος & το σχέδιο, ποιοτικός έλεγχος υψηλή υπηρεσία ικανοποίησης προσφοράς στον πελάτη, επομένως έχουμε μια καλή φήμη μεταξύ των πελατών μας.

 

Σύμφωνα με την έρευνα αγοράς και τις απαιτήσεις, σχεδιάζουμε τη νέα και μοναδική προοπτική για τη μηχανή και αναπτύσσουμε τη νεώτερη τεχνολογία.

 

Η μηχανή μας προσφέρει το CE, πιστοποίηση ROHS, και η μηχανή μας έχει το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σχεδίου προοπτικής.

 

Θα εκπαιδεύουμε τον πωλητή όλων των λεπτομερειών και της λειτουργίας της νέας μηχανής άφιξης, προκειμένου να αφεθούν οι πωλήσεις να εισαγάγουν τη μηχανή στον πελάτη καλύτερα και να απαντηθεί το θέμα της μηχανής από τον πελάτη.

 

Τοπ σκοπός ομορφιάς: Αξία αύξησης με την ποιότητα δημιουργήστε την αξία για τους πελάτες.

 

Επιλέξτε ότι η τοπ ομορφιά είναι η καλύτερη επιλογή σας, οποιαδήποτε ανάγκη για τη μηχανή ομορφιάς, μας έρχεται σε επαφή με χωρίς διστάζει

Υπηρεσία

Προσφέρουμε τον επαγγελματικούς cOem και την υπηρεσία ODM. επί παραγγελία το λογότυπο και η προοπτική της μηχανής. ξέρτε τις ιδέες σας, θα μπορούσαμε να κάνουμε μια καλή εργασία.

Η ομάδα μας

Ομάδα παραγωγής με τη χειροτεχνία, υπομονετική και προσεκτική ομάδα πωλήσεων, υψηλή ικανοποίηση 98% από τον πελάτη για την υπηρεσία και προϊόν

Στοιχεία επικοινωνίας